Yes! Terug op kantoor met de collega's. - Succes Koffie
Succes Koffie logo
Succes Koffie

Blog

Yes! Terug op kantoor met de collega’s.

Yes terug op kantoor met de collega’s.

Yes, we kunnen terug werken op kantoor met de collega’s.

Wij zijn oprecht van mening dat iedereen een lekkere tas koffie verdient. Maar echt hé!

Waarom?

Bij een lekkere tas koffie op kantoor spreken we echt spreken met elkaar. Met koffie in de hand maken we tijd, connecteren we en geeft het ons het nodige comfort en focus om de to-dolijst af te werken. Als de koffie goed is, kan de dag beginnen, kan de business draaien en verder groeien. In onze vorige blogpost ‘Tijd voor een koffie’ke?’ kan je lezen welke troeven lekkere koffie op de werkvloer heeft.

Koffie is een natuurproduct. Bedankt Moeder Aarde! Dit maakt dat koffie onderhevig is aan verschillende factoren die uiteindelijk het eindresultaat bepalen: de aroma’s en smaak van het kopje koffie voor onze neus. Wij trachten zoveel mogelijk aspecten op een goede en duurzame manier voor onze rekening te nemen. En ook jij kan iets doen voor die lekkere tas koffie.

Hier onze 4 tips voor lekkere koffie op kantoor:

  1. Tas of beker

Drink je momenteel je koffie uit een bekertje? Probeer eens een tas of mok. Gebruik je reeds een tas? Goed bezig! Probeer ze eens                 voor te verwarmen (eerst even warm water in gieten).

 

  1. Vers gebrande koffie

    Koffie wordt niet snel slecht. Wel is het zo dat koffie z’n smaak en aroma stapsgewijs verliest zodra de ze geroosterd en verpakt is. Om van de meeste smaak en aroma te genieten drink je best je koffie zo snel mogelijk na de branding. Dit komt niet op dagen aan, wel weken en maanden. 🙂

 

  1. Water

    Waterhardheid beïnvloedt de smaak van de koffie. Door het gebruik van een waterfilter kan je het kraantjeswater correct filteren en zo de smaak van de koffie ten goede komen. Gebruik bijvoorbeeld een Brita op het kraantjeswater te filteren. Grotere toestellen die rechtstreeks op de waterleiding zijn aangesloten zijn voorzien van een industriële waterfilter. Je kan ook flessenwater gebruik. Test het eens uit en proef het verschil.

 

  1. Machine

    Wordt de machine dagelijks gereinigd en regelmatig ontkalkt? Kalk en koffieresten hebben beiden een bittere impact op de koffie. Dagelijks reinigen en regelmatig ontkalken is de boodschap.

 

Laat die tas koffie met de collega’s extra hard smaken.

 

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem een kijkje in ons e-boek.

 

Gezondheid!

 

Team Succes Koffie

PS: Ben je benieuwd waar de verschillende koffiesmaken vandaan komen? Ontdek het hier.

<< Terug naar de Blog